Coronavirus

Wegens het Coronavirus zullen alle plechtigheden in intieme kring plaatsvinden. Alle informatie dewelke u kan terugvinden is louter ter kennisgeving en niet als uitnodiging. U kan digitaal uw steun betuigen aan de families

Rouwruimte

de Heer Harry Schram

Photo 433879
Woonachtig te Borgerhout (Antwerpen) (2140, België)
Geboren te Antwerpen (2000, België) op zondag 4 september 1960
Overleden te Borgerhout (Antwerpen) (2140, België) op donderdag 23 maart 2017 op 56 jarige leeftijd
Echtgenoot van mevrouw Fatima Bali

Herdenkingsruimte Harry Schram 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 24 maart 2017.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van de Heer Harry Fernand Raymond Schram. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

31 berichten (22 privé)
 
Visitekaartje 

Gérard COBUT- 28/03/2017

Rouwbetuigingen 

Alle medewerkers van de Bond Beter Leefmilieu en de Raad van Bestuur bieden de familie onze innige gevoelens van medeleven aan.
Wij zullen de heer Schram ook herinneren als iemand die zich bijna zijn hele leven lang met heel veel goesting en toewijding heeft ingezet voor de Natuur- en Milieubewegingen.

Danny Jacobs Bond Beter Leefmilieu vzw- 28/03/2017

Rouwbetuigingen 

begin jaren '90 was ik student aan het RUCA.
Ik herinner me nog goed een debat met kopstukken van alle partijen,
en dat ik nadien een praatje deed met Harry Schram. Een groot hart,
een enorm engagement. Hij vertelde me toen al over de plannen voor
het EcoHuis, hij was zijn tijd ver vooruit.
Mogen de mooie herinneringen aan wat hij betekende voor mens en milieu
nog lang steun geven.
Michaël

Michaël Eulaers- 28/03/2017

Rouwbetuigingen 

Beste Harry ,

Als ik aan jou denk, zie ik een groot man en hoor ik je wat krakende stem nog in een eindeloze, enthousiaste woordenvloed,... betekenisvolle, doordachte informatie, nuttige tips en doorverwijzingen... Je had een fenomenaal geheugen over milieu, dieren, dierentuinen en educatoren over de hele wereld. Je gedreven enthousiasme was één en al uiting van je grote hart voor de natuur en voor de mensen die daar deel van uitmaken. Ons laatste gemeenschappelijk 'wapenfeit' was de zoektocht naar geschikte vogelparken en dierentuinen om de vogelcollectie van het oude Zwin naar over te brengen.
Dank je wel voor je gedreven voorbeeld, je hulp en inspiratie.
Het ga je goed.
Veel sterkte voor al wie je dierbaar is.

Kris Struyf, Zwin-bioloog, educator, ex medewerker van de KMDA

Kris STRUYF- 28/03/2017

Rouwbetuigingen 

Beste familie,
Hierbij wil ik mijn medeleven uitdrukken en steun bieden om uw verdriet bij het afscheid van Harry te verwerken. Ik leerde Harry kennen bij de oprichting van het Ecohuis en bewaar mooie herinneringen aan hem. Zijn warmte en vriendelijkheid waren een verademing in de vaak onpersoonlijke contacten in grootstedelijke context. Hij wist op zijn eigen wijze heel veel mensen te overtuigen en gaf de boodschap voor een duurzamere wereld op brede schaal en sympathieke wijze door. Ik ben hem daar erg dankbaar voor. Hartelijke groeten, Lin, ook in naam van de stuurgroep van stRaten-generaal.

Lin Ploegaert- 27/03/2017


De andere berichten ...