Coronavirus

Wegens het Coronavirus zullen alle plechtigheden in intieme kring plaatsvinden. Alle informatie dewelke u kan terugvinden is louter ter kennisgeving en niet als uitnodiging. U kan digitaal uw steun betuigen aan de families

Rouwruimte

de heer René Willems

Photo 668515
Woonachtig te Borsbeek (Antw.) (2150, België)
Geboren te Wijnegem (2110, België) op dinsdag 18 december 1934
Overleden te Deurne (Antwerpen) (2100, België) op woensdag 19 mei 2021 op 86 jarige leeftijd
Echtgenoot van mevrouw Hilda Mertens

Herdenkingsruimte René Willems 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de woensdag 19 mei 2021.
De laatste wijziging dateert van woensdag 19 mei 2021.

De rouwbetuigingen

22 rouwbetuigingen (17 privé)  
Rouwbetuigingen 

Beste familie

Vanuit de onderwijsinspectie willen wij aan de familie ons oprecht medeleven betuigen bij het overlijden van René. Hij is jarenlang een zeer gewaardeerd collega geweest en voor ons blijft er daarom vooral dankbaarheid voor zijn gedreven inzet. We wensen de familie veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd om het verdriet te verwerken.
Namens de onderwijsinspectie, L. Viaene, inspecteur-generaal

Lieven Viaene- 28/05/2021

Rouwbetuigingen 

Beste René, verdorie verdorie..... Wat is uw heengaan abrupt en voor mezelf moeilijk te vatten.... Wat had ik u graag nog langer corona-vrij weten genieten.... Dank voor alle fijne gesprekken op het terrasje van de 2de verdieping.... Ik heb u super graag en het was heel fijn om voor u te zorgen... Ik beloof dat ik (we) goed gaan zorgen voor Hilda, die enkel vol lof en liefde spreekt over u. Uw familie, waar je zo trots op bent, wens ik veel moed toe.... Ik ben ervan overtuigd dat ze mekaar in deze moeilijke tijd ten volle gaan ondersteunen! Vaarwel René, een man om nooit te vergeten!!! X

Joke Felix- 27/05/2021

Rouwbetuigingen 

geachte familie, lieve Hilda,

Het bericht van het overlijden van René kwam als een verrassing. Jullie genoten van jullie rust in het WZC. De dagen van René waren ongetwijfeld gevuld met lectuur en het ophalen van reisherinneringen. Zo kende ik René: een belezen man, een aangename verteller over zijn reisavonturen, een trouwe helper in de liturgie in Borsbeek. Hij blijft vooral in mijn geheugen leven als een plichtsgetrouwe collega met een groot hart voor de leerlingen. Veel sterkte!

Joris Jans- 25/05/2021

Rouwbetuigingen 

Geachte familie,

Wij bieden u bij het heengaan van René onze oprechte deelneming aan. Vele jaren mochten wij hem ontmoeten op de afsluitende jaarvieringen van de inspectie in Limburg. René was een fijne collega en een boeiende gesprekspartner voor velen. Wij delen in uw droefheid en wensen u veel sterkte bij dit verlies.
Met stille groet
Erik en Simone Kortleven-Smeets
ere-onderwijsinspecteur

erik Kortleven- 23/05/2021

Rouwbetuigingen 

ons oprecht meeleven bij het overlijden van onze ere-collega.

Jan Loosveld Vereniging Vlaams Inspecteurs Onderwijs VVIO- 22/05/2021