Uitvaartbegeleiders Peeraer-Dexters

Drakenhoflaan 21
2100 Deurne (Antwerpen) (België)

Telefoon(s) : +32 (0)3 321 79 32
Contact : Damien DEXTERS
Ondernemingsnummer : 0819.998.408
E-mail : pd@ginkgho.be
Funerarium/Funeraria : Rouwcentrum (Berchem (Antwerpen))

Zoals in tal van andere sectoren wortelt de technologische vooruitgang zich eveneens in de funeraire sector. Het verwijzen naar een website voor het bekomen van informatie is voor tal van mensen de evidentie zelve doch voor de oudere generaties is het niet zo vanzelfsprekend via deze weg de juiste antwoorden te vinden op hun vragen.

Teneinde iedereen op een adequate manier te kunnen bijstaan en adviseren, streven wij naar een juist evenwicht tussen het elektronisch aanbieden en het schriftelijk verschaffen van informatie waar onze families op het moment van overlijden nood aan hebben.

Op deze website bieden wij u een leidraad om door het doolhof van administratieve paden te lopen wanneer een familielid is overleden. Wij hebben geopteerd een zakelijke en geordende uiteenzetting van alle aspecten in een bondige weergave te vervatten teneinde u maximaal te informeren. Ervaring leert ons dat aspecten, die op het moment van overlijden niet het meest belangrijk lijken, toch later een voorname rol blijken te spelen.

Peeraer-Dexters is ervaren en deskundig en houdt een uitvaart in eigen hand. Daardoor kan de hoogste kwaliteit worden gegarandeerd. De ervaring en de know-how die Begrafenissen Peeraer-Dexters door de jaren heen heeft opgebouwd, maakt dat elk plechtigheid zijn meest optimale prijs-kwaliteitverhouding kent.

Wanneer u ons contacteert, na het overlijden van uw familielid, helpen we u zo snel mogelijk en persoonlijk verder, op elk ogenblik van de dag. Wij regelen, met respect voor ieders levens- en geloofsovertuiging, vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart alle aspecten, zoals het rouwdrukwerk, de administratieve plichtplegingen, het opbaren, uitvoeren van de uitvaart en de ceremoniële begeleiding.

Via onderlinge communicatie zijn we steeds op de hoogte van elk detail in uw dossier.

Openingsuren

Wij zijn op 24/7 bereikbaar op +32 3 321 79 32 en via pd@ginkgho.be.

Wegwijzer