Coronavirus

Wegens het Coronavirus zullen alle plechtigheden in intieme kring plaatsvinden. Alle informatie dewelke u kan terugvinden is louter ter kennisgeving en niet als uitnodiging. U kan digitaal uw steun betuigen aan de families

De rouwbetuigingen

Photo 676916mevrouw Renilde Van Briel
Rust zacht tante Renilde! Sterkte voor Koen, Marnik en de hele familie
Photo 671874de heer Henri "Rik" Verbruggen
Rust zacht Nonkel Rik , ik had je graag dit jaar nog eens ontmoet aangezien alles
vorig jaar mis liep door het virus . Het heeft niet meer mogen zijn , gelukkig blijven
er mooie herinneringen !
Innige deelneming Tante Louisa en de rest van de familie .
Photo 669806de heer Jozef Van Buul
Rust zacht, beste Jos
Bedankt voor de jarenlange trouwe medewerking.
Photo 668515de heer René Willems
Beste René, verdorie verdorie..... Wat is uw heengaan abrupt en voor mezelf moeilijk te vatten.... Wat had ik u graag nog langer corona-vrij weten genieten.... Dank voor alle fijne gesprekken op het terrasje van de 2de verdieping.... Ik heb u super graag en het was heel fijn om voor u te zorgen... Ik beloof dat ik (we) goed gaan zorgen voor Hilda, die enkel vol lof en liefde spreekt over u. Uw familie, waar je zo trots op bent, wens ik veel moed toe.... Ik ben ervan overtuigd dat ze mekaar in deze moeilijke tijd ten volle gaan ondersteunen! Vaarwel René, een man om nooit te vergeten!!! X
Photo 668515de heer René Willems
Beste familie

Vanuit de onderwijsinspectie willen wij aan de familie ons oprecht medeleven betuigen bij het overlijden van René. Hij is jarenlang een zeer gewaardeerd collega geweest en voor ons blijft er daarom vooral dankbaarheid voor zijn gedreven inzet. We wensen de familie veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd om het verdriet te verwerken.
Namens de onderwijsinspectie, L. Viaene, inspecteur-generaal
Photo 668306mevrouw Maria Louisa Demuyt
Oprechte deelneming bij het toch nog plots overlijden van onze lieve filmvriendin. Zij was jaren één van de trouwste leden van onze club. Ze was ook altijd op post en klaar om te helpen en te filmen op onze bijeenkomsten buiten de clubavonden! Wat maakte ze mooie films van al haar prachtige reizen; met vele films heeft ze meegedaan aan wedstrijden in andere clubs en ook prijzen gewonnen! We gaan haar zeker missen , ook haar vriendelijkheid . Spijtig kwam corona, zo dat we elkaar al meer dan een jaar niet meer gezien hadden! Maria we zullen je zeker niet vergeten en op de eerste samenkomst na corona zullen we zeker één van jouw mooie films vertonen! Veel moed aan de ganse familie. Vriendengroep van Videoclub Sodipa
Photo 668515de heer René Willems
geachte familie, lieve Hilda,

Het bericht van het overlijden van René kwam als een verrassing. Jullie genoten van jullie rust in het WZC. De dagen van René waren ongetwijfeld gevuld met lectuur en het ophalen van reisherinneringen. Zo kende ik René: een belezen man, een aangename verteller over zijn reisavonturen, een trouwe helper in de liturgie in Borsbeek. Hij blijft vooral in mijn geheugen leven als een plichtsgetrouwe collega met een groot hart voor de leerlingen. Veel sterkte!
Photo 668515de heer René Willems
Geachte familie,

Wij bieden u bij het heengaan van René onze oprechte deelneming aan. Vele jaren mochten wij hem ontmoeten op de afsluitende jaarvieringen van de inspectie in Limburg. René was een fijne collega en een boeiende gesprekspartner voor velen. Wij delen in uw droefheid en wensen u veel sterkte bij dit verlies.
Met stille groet
Erik en Simone Kortleven-Smeets
ere-onderwijsinspecteur
Photo 668306mevrouw Maria Louisa Demuyt
Dit afscheid is echt onverwacht.
Maria was een lieve, aangename en verstandige buurvrouw - een voorbeeld voor ons allemaal.
Photo 668306mevrouw Maria Louisa Demuyt
Aan de familie DEMUYT,
Ontroerd, maar zeer droef voelen wij ons bij het heengaan van Maria. Zij was een fijne en gezellige vriendin van wie wij nu enkel de beste herinneringen behouden .
Meer dan vier decennia wandelden we samen, met de Bergsport, zondags en in de vele week-ends. Het aantal reizen in binnen- en buitenland zijn niet te tellen. Opgedane ervaringen en souvenirs blijven na sindderen. De laatste jaren nodigden we elkaar regelmatig uit, samen met Lydia en Anne, tot het coronavirus een spelbreker werd.
Wij delen in uw verdriet want afscheid nemen is onnoemelijk zwaar. Gelukkig kan de tijd de wonden helen en een verlies langzamerhand draaglijker maken.
Jan en Maryse BRIL-WEYMANS
Photo 666405de heer Jean Claude Myle
Mijn oprechte deelneming in het smartelijk verlies dat U en familie komt te treffen. Woorden schieten me tekort doch in gedachten ben ik bij jullie . Ik wens jullie dan ook veel sterkte de komende dagen en misschien de raad : neem de tijd om te rouwen.....ook al is die oneindig. Koester de mooie herinneringen en blijf praten over Jean Claude Myle.....zó blijft hij voortleven onder jullie .
Met diep respect,

KiKa Slachmuylders
Photo 664051de heer Wilfried De laet
Beste Hélène, Alain en Ingrid,

Mijn oprechte en innige deelneming bij het verlies van jullie man / vader.
Ik zal hem altijd blijven herinneren als de man die mij "kleintje" noemde.
Hij leeft voort in jullie hart en herinneringen.
Heel veel sterkte in deze droevige dagen.
Lieve groeten,
Belinda
Photo 664051de heer Wilfried De laet
Heel veel sterkte en kracht toegewenst bij de verwerking van jullie verlies.
Photo 664051de heer Wilfried De laet
Veel sterkte tijdens deze moeilijke dagen
Photo 664051de heer Wilfried De laet
Beste familie,

veel sterkte en oprechte deelneming

Rita Laurent en Marc Daems
Photo 664051de heer Wilfried De laet
Mevr De Laet, Alain,
Veel sterkte voor jullie bij het verlies van resp uw man en papa !
Zoek en geef mekaar steun bij het verwerken van jullie verdriet. Via jullie en de vele, vele mooie herinneringen die jullie samen kunnen beleven, zal hij in jullie harten blijven verder leven. Jullie kunnen dan samen lachen, samen wenen, samen babbelen en zo mekaar helpen bij het verwerken van jullie verdriet.
Verdriet is nu eenmaal de prijs die je betaalt voor de liefde die je hebt gekend !
In stilte treur ik samen met jullie en koester ik de mooie momenten die we samen hebben mogen beleven. Veel sterkte !
Photo 664051de heer Wilfried De laet
Beste familie, ik wens u allen veel sterkte bij het afscheid van een fantastische echtgenoot en vader. Wilfried De Laet was een gepassionneerd ondernemer en een prima vakman. Ik hoop dat dit afscheid mag uitgroeien tot vele mooie herinneringen.
Jan Huybrechts, regiodirecteur ING Antwerpen
Photo 664051de heer Wilfried De laet
Onze innige deelneming bij het overlijden van uw geliefde echtgenoot en vader.Voor mij als dossierbeheerder van het personeel van De Laet International N.V. heb ik alleen maar goede herinneringen aan Wilfried.Een man uit 1 stuk, rechtdoor,oprecht en steeds goedgezind met de nodige zin voor humor.Kortom, iemand van een generatie waarmee het fijn was om mee samen te werken!Jammer genoeg komen deze mensen niet vaak meer voor!
Veel sterkte voor de ganse familie.
Johan Van Damme en zijn echtgenote Anne-Marie Van Damme.
Photo 664051de heer Wilfried De laet
Met oprechte deelneming en zeer mooie herinneringen aan de " goede oude " tijd.

Luc en Annemie Deprest-Venstermans
Photo 664117mevrouw Lisette Van Looy
De heer Frans Maes, Dirk Maes en Paul Maes wensen jullie veel sterkte, onze innige deelneming bij dit verlies. Onze gedachten zijn met jullie.
Photo 661658mevrouw Maria Paepe
Onze oprechte deelneming bij het verlies van uw echtgenote. Wij wensen u en uw familie veel sterkte.
Photo 661777de heer Chris Delanghe
Beste Mieke, Ward en Kamile,

We hebben Chris niet zo goed gekend, maar kregen altijd een vriendelijke goeiendag als hij in de voortuin van het zonnetje genoot. We wensen jullie heel veel sterkte toe!

Daphne, Jan-Willem, Indira en Jehangir
Photo 661775de heer Remi Venneman
Laat mooie herinneringen een kleine troost bieden in deze moeilijke periode.

Veel sterkte aan heel de familie!

Eric en Gerd