Coronavirus

Wegens het Coronavirus zullen alle plechtigheden in intieme kring plaatsvinden. Alle informatie dewelke u kan terugvinden is louter ter kennisgeving en niet als uitnodiging. U kan digitaal uw steun betuigen aan de families

Rouwruimte

mevrouw Maria Louisa Demuyt

Photo 668306
Woonachtig te Borsbeek (Antw.) (2150, België)
Geboren te Borgerhout (Antwerpen) (2140, België) op vrijdag 26 april 1935
Overleden te Antwerpen (2018, België) op donderdag 13 mei 2021 op 86 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 18 mei 2021.

8 berichten (5 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Oprechte deelneming bij het toch nog plots overlijden van onze lieve filmvriendin. Zij was jaren één van de trouwste leden van onze club. Ze was ook altijd op post en klaar om te helpen en te filmen op onze bijeenkomsten buiten de clubavonden! Wat maakte ze mooie films van al haar prachtige reizen; met vele films heeft ze meegedaan aan wedstrijden in andere clubs en ook prijzen gewonnen! We gaan haar zeker missen , ook haar vriendelijkheid . Spijtig kwam corona, zo dat we elkaar al meer dan een jaar niet meer gezien hadden! Maria we zullen je zeker niet vergeten en op de eerste samenkomst na corona zullen we zeker één van jouw mooie films vertonen! Veel moed aan de ganse familie. Vriendengroep van Videoclub Sodipa

Lia Lia Van Uytven in naam van Vrienden van de Videoclub Sodipa- 21/05/2021

Rouwbetuigingen 

Dit afscheid is echt onverwacht.
Maria was een lieve, aangename en verstandige buurvrouw - een voorbeeld voor ons allemaal.

Robert en Betty Pauwels-Leyers- 21/05/2021

Rouwbetuigingen 

Aan de familie DEMUYT,
Ontroerd, maar zeer droef voelen wij ons bij het heengaan van Maria. Zij was een fijne en gezellige vriendin van wie wij nu enkel de beste herinneringen behouden .
Meer dan vier decennia wandelden we samen, met de Bergsport, zondags en in de vele week-ends. Het aantal reizen in binnen- en buitenland zijn niet te tellen. Opgedane ervaringen en souvenirs blijven na sindderen. De laatste jaren nodigden we elkaar regelmatig uit, samen met Lydia en Anne, tot het coronavirus een spelbreker werd.
Wij delen in uw verdriet want afscheid nemen is onnoemelijk zwaar. Gelukkig kan de tijd de wonden helen en een verlies langzamerhand draaglijker maken.
Jan en Maryse BRIL-WEYMANS

Jan Bril- 20/05/2021