de heer Fred Sels

Photo 699857
Woonachtig te Deurne (Antwerpen) (2100, België)
Geboren te Lier (2500, België) op dinsdag 10 april 1945
Overleden te Mortsel (2640, België) op maandag 20 december 2021 op 76 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 27 december 2021.

57 berichten (47 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Fred,
bedankt dat ik jou heb mogen ontmoeten.
Je was een vriend, een aanspreekpunt en een vertrouwenspersoon.
Je aanwezigheid als proost in onze jeugdbeweging en jeugdwerking van Chiro FaBo is voor velen van de toenmalige leiding een zegen en gekoesterde vriendschap geweest.
Wanneer we als het kan nog eens samen kunnen komen met deze vriendenploeg zal jouw naam wederom klinken en zullen vele mooie herinneringen opgehaald worden.
Je was een mens onder de mensen, eenvoudig, eerlijk en oprecht.
Blij dat ik een stukje van jou pad mee heb mogen bewandelen.

Jan Torfs- 8/01/2022

Rouwbetuigingen 

Beste Fred, als kleine meid leerde ik je kennen in de kerk en daarna op chirokamp met sorm. Dat is dan ook jaren geleden. Als ik je tegenkwam stond je daar met een lach en een groet. Je hebt onze papa nog een mooie afscheidsdienst gegeven toen wij als kinderen nog heel jong waren. Maar jij was degene die het alleen kon. Daarna bracht je minder goed nieuws het woord k was gevallen. En toch bleef je doorgaan jij was de enige die onze dochter mocht dopen met bezoekjes bij je thuis werd de doopviering besproken. Met een lach en een diepzinnig gesprek. Jij zag naar de mens als mens en niet met vooroordelen. Beste Fred je zal gemist worden ❤️

Elke Muller- 8/01/2022

Rouwbetuigingen 

Ik denk met grote dankbaarheid terug aan Fred, mijn collega gevangenisaalmoezenier. Wat een geluk dat ik hem een paar dagen voor zijn overlijden telefonisch heb kunnen contacteren. Het was een deugddoend gesprek. Mijn medeleven met allen die ten diepste geraakt zijn door zijn overlijden Vertrouwend dat hij thuis is gekomen bij de Heer bid ik dat hij moge rusten in Gods oneindige vrede.

Chris Saelens- 5/01/2022

Rouwbetuigingen 

Bieden hun innige deelneming aan voor gans de familie

guy christiane en marc michiels peeters- 3/01/2022

Rouwbetuigingen 

Lieve familie Sels,
Met heel veel spijt kunnen we niet live bij de afscheidsdienst aanwezig zijn…we volgen zaterdag de uitvaart online.
We delen in jullie verdriet bij dit definitieve afscheid van Fred.
In 1974 heeft Fred ons getrouwd. In 1977 doopte hij Philip en in 2006 trouwde hij Philip en Liesbeth. We blijven hem herinneren als een zeer aangename, innemende, warme man met een open geest en een sociaal diep bewogen mens. Hij hield van jullie allemaal en was dan ook graag aanwezig op familiale feestjes, waar ook wij hem vaak ontmoet hebben.
We wensen jullie heel veel sterkte en verbondenheid om dit verlies te verwerken. Fred zal altijd een bijzondere plaats in onze herinnering blijven innemen!

Harrie en Francine Loots-Michielsen- 30/12/2021


De andere berichten ...