Walter Steenwegen

Photo 783139
Woonachtig te Merksem (2170, België)
Geboren te Essen (2910, België) op vrijdag 8 januari 1943
Overleden te Merksem (2170, België) op donderdag 3 augustus 2023 op 80 jarige leeftijd
Echtgenote van Mevrouw Frida Ysebaert

Herdenkingsruimte 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de vrijdag 4 augustus 2023.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Walter Steenwegen. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

25 berichten (23 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Veel sterkte.
Walter was een top collega.
Xxx

Peggy Vermeulen- 10/08/2023

Rouwbetuigingen 

Het is al een poosje geleden, 34 jaar om precies te zijn, dat ik Walter gedurende meer dan 10 jaar heb mogen kennen én waarderen als een gerespecteerde en gedreven collega, met een warm hart voor zijn medemens. Die herinnering ben ik steeds blijven meedragen. Ik was dan ook geschokt en bedroefd om eind vorige week zijn overlijden te vernemen. Ik wens de familie en alle dierbaren veel kracht en liefde toe in deze moeilijke tijd, en vooral ook heel veel sterkte met het verwerken van dit tragische verlies.

LUC DE POOTER- 9/08/2023